• Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

2021 kastelykerti fekvo

budapest bar header

 

Budapest Bár
augusztus 12. csütörtök 21:00

 

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

Forrás: https://budapestbar.hu/zenekar/

A social media logókra kattintva elérhető a zenekar profilja!

facebook logo

 YouTube Logo 2017.svg

 

emelet

 

Emelet
augusztus 13. péntek 21:00

 

Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor, annak érdekében, hogy ne vesszenek el régi zenekaruk dalai – 2017 második felében – ΞMΞLΞT elnevezéssel, létrehozták új koncertzenekarukat.
Hastó Zsolt és Kelemen Tamás társaságában lépnek színpadra és koncertjeiken, áthangszerelve a mai kornak megfelelő hangzásban hallhatóak az Első Emelet legnagyobb slágerei.
Sokak szerint, a 2019-es év repertoárja volt az eddigi legjobb, nem csak a slágereket tekintve, de zeneileg is. A 2020-as évben szeretnék ezt még inkább fokozni.

Forrás: https://www.emelet.hu/

facebook logo

YouTube Logo 2017.svg

 

hosok

 

Hősök
augusztus 14. szombat 19:30

 

A Hősök rap csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek. A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget, majd miután a műfaj népszerű lett, emelni tudták ők is a szintet. A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. Ekkor már zenekari felállás kíséri Ecküt és Menthát - de megmaradt az alap dj-set Gozth-al. Az OSG-k fejlődősével együtt nőtt a csapat, s a hiphop stílus felé mindig alázattal fordultak. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film. Élő fellépéseik hangulatosak, lüktetőek legyen szó kis klubbuliról vagy nagykoncertről.

A Hősök csapata
Baranyai ’Eckü’ Dániel - rap
Ozsváth ’Mentha’ Gergely - rap
Komjáti 'Mr.JoeKer' Ádám - zenei alapok

A Hősök zenekari felállása
Baranyai ’Eckü’ Dániel - rap
Ozsváth ’Mentha’ Gergely - rap
Szélinger Anna - vokál
Bodnár Balázs - billentyű
Kolonics Máté - dob
Kéri Kolos - basszusgitár
Siffel István - gitár
Hóbor Bence - trombita

Forrás: http://hosok.hu/biografia/

geszti

 

Geszti produkció
augusztus 14. 21:00

 

Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel.

Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal, most pedig megérkeznek Tatabányára a Jazz+Az muzsikusaival.

Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!

Forrás: https://avertesagoraja.hu/program/best-of-geszti/

facebook logo

 YouTube Logo 2017.svg

Joomla templates by a4joomla